12.12.2007 г., 12:12 ч.

Виждал ли си тъжна пеперуда? 

  Поезия
3076 0 28

Виждал ли си тъжна пеперуда,

със скъсани криле пред Любовта?

Или да я е сполетяла участ друга,

например да е забравила своята мечта?

 

Виждал ли си тъжна пеперуда,

превръщаща радост в тъга?

Да е скъсала последната си струна,

струната, откриваща пред нея обичта?

 

Виждал ли си тъжна пеперуда?

Аз не съм, но някъде лети сега.

Тя е като неразменна руда.

Лети самотно със своята тъга.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??