Dec 12, 2007, 12:12 PM

Виждал ли си тъжна пеперуда? 

  Poetry
3075 0 28

Виждал ли си тъжна пеперуда,

със скъсани криле пред Любовта?

Или да я е сполетяла участ друга,

например да е забравила своята мечта?

 

Виждал ли си тъжна пеперуда,

превръщаща радост в тъга?

Да е скъсала последната си струна,

струната, откриваща пред нея обичта?

 

Виждал ли си тъжна пеперуда?

Аз не съм, но някъде лети сега.

Тя е като неразменна руда.

Лети самотно със своята тъга.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??