17 февр. 2009 г., 22:10

Вик на самота 

  Поэзия » Любовная
1114 0 5

Как искам аз да изкрещя... Обичам Те...!

А ехото във твоите прегръдки да замлъкне!

И с музиката на Орфей и арфата на Аполон

под твоята тераса,

стрелата на Амур да покори сърцето ти!

Представата ми за света отново се обърква!?!

Поглеждам те и виждам в теб мечта...!

Далече си, но сякаш твоя дъх усещам...

но, Не... изглежда туй е полъха на есента!

Защо, за Бога, не е пролет,

а ние с тебе да сме вятър и дъга...?

И пак... това натрапчиво усещане,

че ти си просто моята Мечта...

Как искам аз да изкрещя... Обичам Те...!

Че за света си просто капчица вода,

а за мене си Света в моята душа...

Как искам аз да изкрещя...

 

    Това е Вик... на самота...!

© Мариан Горанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??