10 янв. 2011 г., 15:35

Винаги 

  Поэзия » Любовная
722 0 0

ВИНАГИ

 

(На моя любим Сава)

 

Не мислех, че очите ми са тъмни,

защото те целуват до забрава…

Те просто някак потъмняват,

когато във любов ги давиш…

 

И до безкрай до мен да бъдеш

неземен, и единствен, и любим,

не ще се свършат дните ми,

в които ще копнея за Един!

 

Най-истински са ни мечтите,

когато до безумие се вричаме…

 Защото по всичко за Бога личи си,

че с тебе винаги ще се обичаме!

© Единствена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??