ВИНАГИ
(На моя любим Сава)
Не мислех, че очите ми са тъмни,
защото те целуват до забрава…
Те просто някак потъмняват,
когато във любов ги давиш…
И до безкрай до мен да бъдеш
неземен, и единствен, и любим,
не ще се свършат дните ми,
в които ще копнея за Един!
Най-истински са ни мечтите,
когато до безумие се вричаме…
Защото по всичко за Бога личи си,
че с тебе винаги ще се обичаме!
© Единствена All rights reserved.