17 окт. 2010 г., 20:56

Винаги сама 

  Поэзия » Любовная
666 0 1

Обречена на самота...

ще скитам по черните пътища сам-сама...

Няма да разбивам вече куп сърца...

и няма да бягам при поредния...

 

Искам отдалече да го гледам...

и тихичко да си прошепвам...

колко много го обичам

и как можех преди на него да разчитам...

 

Знам... ще бъда винаги сама...

ще си страдам... ще си плача...

Като знам, че цял живот ще е така...

не искам даже напред да продължа...

© Пламена Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Нищо не е вечно, Пламе.
    И никой мъж не заслужава толкова обреченост...
    Поздрав!
Предложения
: ??:??