1 авг. 2008 г., 09:49

Виновна съм пред вас 

  Поэзия
869 0 3
Лицата черни пак ме гледат,
та аз не съм виновна за това.
Защо ме гледат и не спират,
не съм виновна за смъртта!

Обичам го, защо да крия,
бях щастлива с него аз,
но нямах сили да прикрия
болката, нанесена за час!

Морета от сълзи се леят
и не спирам аз да плача в деня,
в който няма смисъл да живея.
Искам и аз със тебе да умра!

Лицата черни продължават да ме гледат.
Добре, виновна съм пред вас,
знам, че всички ме презират.
Обичах го, обичам го дори и в този час!!!

© Мария Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??