18 мая 2011 г., 22:43

Виртуален мъж 

  Поэзия » Другая
586 0 4

                          Вдъхновено от "Виртуална жена" на Илко Илиев (poeta)

                         Благодаря ти сърдечно за красивия стих, Илко!

 

Нереален е той. Недостъпен. Миражен.

Лъч във твоя покой. Или вопъл протяжен.

 

Мислите ти краде. И деня ти тревожи.

Обич ще ти даде. В някой миг невъзможен.

 

Той е вечният мъж. Идеален и искрен.

Идва само веднъж. Нежен, верен, пречистен.

 

Той е вярна следа. Тихо следваш я в мрака.

Капка жива вода. И копнеж неизплакан.

 

Благороден  герой. Романтична   магия.

Виртуален е той. Трудно  ще го откриеш.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??