Самотните жени среднощ говорят...
Самотните мъже говорят също...
Внимателно общуват и не спорят.
Защото имат с кой да спорят вкъщи...
Самотни хора искат да споделят...,
защото имат думи неизказани...
Среднощни хора... те са много смели,
защото тук са с данни недоказани...
Ала, макар в пространството да няма
реалност – те се чувстват по-щастливи.
И в тази нереалност... тъй голяма...
те чувстват се прекрасни и по-живи...
© Георги Ванчев Все права защищены
прекрасен паралелен свят си описал!
разбира си, той също не е идеален