11 июн. 2019 г., 08:40

Вкусът на раздялата 

  Поэзия » Любовная
309 1 2

Последна е срещата с теб на мястото наше...

Бутилка със спомени... Странно засядат ни глътките.

Но вместо наздравица тъжно докосват се чашите.

И просто разбираме... нищо не е вече същото...

 

Виновно мълчим. Налей още чаша тъга...

 За виното казват, че носи утеха, забрава...

Прегърбва ни сякаш нашата двойна вина.

След влюбен пожар пепелище в душата остава...

 

Но тръгвам сега... До мен ще върви самотата...

С прашинка надежда, тайно все пак оцеляла...

Довиждане, Обич. И сбогом... Май всичко си казахме...

Горчи ми последната глътка... Вкусът на раздялата...

 

 

© ВАНЯ СТАТЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??