Жените - те са гари
мъжете влакове,
очаква всяка гара своя влак,
да дойде, в нея той да влезе,
да се изпразни, да се напълни пак
и ако може никога да не излезе.
Мъжът за пътешественик роден
мечтае да обходи всички гари,
да влиза в тях очакван и желан,
да се изпразва, да се напълва
и свирейки да ги напуща
от следващата обладан.
© Майк Все права защищены