Властта привлича мнозина
както магнита - металите!
Но тя е и опасна мина,
омръзнаха ни скандалите.
Политиката често е неморална,
затова пази се от лапите и хищни,
писна ни от корупцията тяхна,
от това, че пак сме беззащитни!
Тях користта ги води,
сякаш тук ще векуват.
Тъй е с всички народи,
не могат да се излекуват.
И аз просто се срамувам,
че такава е реалността,
за жертвите и тъгувам,
къде изчезна човечността!?
© Георги Все права защищены