6 дек. 2014 г., 19:51

Влюбена в нощта 

  Поэзия » Другая
577 0 1

И отново в тъмнината

чувам хладилникът и
неговите мечти.
Вода течаща 
по многото тръби.
Луна промъкваща се
със неразказани лъчи
отбелязва спомени
на моите бели стени.
Толкова бели, че
гледам себе си и аз във тях.
Легнала и влюбена
в нощта и в тъмните следи
на кратки мисли
Скоростни
Разкъсани
Блуждаещи
Желаещи
Да останат там завинаги
И Всичко да заспи.
 

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тежко ти и горко - имаш талант!

    Поздрав!

    П.С. "хладилника" вместо "хладилникът".
Предложения
: ??:??