30 апр. 2008 г., 15:23

Влюбване... 

  Поэзия » Любовная
4697 1 66

 

 

                  Влюбване...            

                 

                  Някой нещо
                  тихо ми прошепна...
                  или... трепет бе
                  от влюбени върби,
                  нежно
                  прошумя
                  и пак политна,
                  в синьото
                  на моите очи
                  се скри...
                  Запя реката,
                  блага вест понесла...
                  или... песен бе
                  на нечие сърце,
                  а някой
                  пак рисува
                  с нежни пръсти
                  лунички 
                  влюбено по
                  моето лице...
                  Дочух молитва
                  в шепота на стих...
                  или... вятър бе,
                  осъмнал със крила
                  на птица,
                  закопнял
                  за топла ласка
                  на жена,
                  в ръцете ми
                  с любов утихва...

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??