14 нояб. 2013 г., 09:40

Вместо сбогом 

  Поэзия
479 0 5

Вместо сбогом


намира се сред прозата

която всички ритмизират

вълшебството на Любовта

но в думи То не се побира

все плашат с него хорските души

онези, за които То не съжалява

и затова те моля: замълчи

за колкото живот остава

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??