Nov 14, 2013, 9:40 AM

Вместо сбогом 

  Poetry
478 0 5

Вместо сбогом


намира се сред прозата

която всички ритмизират

вълшебството на Любовта

но в думи То не се побира

все плашат с него хорските души

онези, за които То не съжалява

и затова те моля: замълчи

за колкото живот остава

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??