17 февр. 2009 г., 18:36

Вместо сбогом 

  Поэзия » Любовная
875 0 17
 

Днес пускам котва в най-тихите води

и казвам сбогом на отминалата буря.

Да, прекрасни бяха всички тези дни,

но аз не искам съвестта си да погубя.

 

 

Ще ми е нужно време, много време,

ще се промъква споменът във моя ден,

сърцето ми от болката ще стене,

духът ми ще се влачи ничком, повален.

 

 

И дълго във съня си ще те виждам,

на любовта ни стихове ще посветя,

ще плача тайно, тихо ще зазиждам,

споменът за теб в най-здравата стена.

© Анна Станоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??