Feb 17, 2009, 6:36 PM

Вместо сбогом 

  Poetry » Love
880 0 17
 

Днес пускам котва в най-тихите води

и казвам сбогом на отминалата буря.

Да, прекрасни бяха всички тези дни,

но аз не искам съвестта си да погубя.

 

 

Ще ми е нужно време, много време,

ще се промъква споменът във моя ден,

сърцето ми от болката ще стене,

духът ми ще се влачи ничком, повален.

 

 

И дълго във съня си ще те виждам,

на любовта ни стихове ще посветя,

ще плача тайно, тихо ще зазиждам,

споменът за теб в най-здравата стена.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??