9 сент. 2008 г., 12:45

Воин на светлината 

  Поэзия
563 1 3
 

Истина или лъжа,

но аз страдам в любовта!

Невъзможна май е тя...

Да се боря ли срещу това?

Да се боря ли за теб?

Всичко ли ще е наред?

Ще те имам ли сега?

Ще те гушкам ли в нощта?

Май си вече ти зает?

Крачиш недостъпен и напет...

Тогава тръгвай и върви

и за миг не се бави!

Мога и без тебе да живея!

Болката ще преодолея!

Имам сила във душата,

аз съм воин на светлината!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??