Истина или лъжа,
но аз страдам в любовта!
Невъзможна май е тя...
Да се боря ли срещу това?
Да се боря ли за теб?
Всичко ли ще е наред?
Ще те имам ли сега?
Ще те гушкам ли в нощта?
Май си вече ти зает?
Крачиш недостъпен и напет...
Тогава тръгвай и върви
и за миг не се бави!
Мога и без тебе да живея!
Болката ще преодолея!
Имам сила във душата,
аз съм воин на светлината!
© Мария All rights reserved.