20 июл. 2009 г., 21:13

Война! 

  Поэзия
1120 0 3

Преди война съм боен барабан,

пред битката съм стреме закалено!

Улавям мирисa на влажната земя,

усещам полъхa на време ускорено!

 

Във ужаса съм горд и обигран,

пред враг съм копието устремено.

А конят ми е като част от мен,

бедро до стреме е като споено!

 

След хаоса на боя съм спокоен,

кого убих и кой ме нарани, не знам!

Ще спя сега и ще сънувам тебе,

и нашите бленувани, добри деца!

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??