4 сент. 2015 г., 14:20

Воланд пали свещ 

  Поэзия » Белые стихи
444 0 2

Откъсвам криле от ангел

нагоре

надолу

винаги падам

още с раждането избрах да бъда с костюм

опашката и рогата вече не са моя размер

останаха само очи

черни

 

червени

когато повярвам в изплашено плюшено мече

© Мартин Лазаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??