4.09.2015 г., 14:20 ч.

Воланд пали свещ 

  Поезия » Бели стихове
440 0 2

Откъсвам криле от ангел

нагоре

надолу

винаги падам

още с раждането избрах да бъда с костюм

опашката и рогата вече не са моя размер

останаха само очи

черни

 

червени

когато повярвам в изплашено плюшено мече

© Мартин Лазаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??