Откъсвам криле от ангел
нагоре
надолу
винаги падам
още с раждането избрах да бъда с костюм
опашката и рогата вече не са моя размер
останаха само очи
черни
червени
когато повярвам в изплашено плюшено мече
© Мартин Лазаров All rights reserved.