10 авг. 2011 г., 10:23

Вопъл 

  Поэзия » Философская
438 0 2

ВОПЪЛ

 

Аз чопля с нокът

китайската стена –

като мина оттатък,

знам – ще се спася…

 

Ах, не ми стигат

дните на живота?

Ангелите не пристигат

да снемат хомота!...

 

Затуй нека стихът

прелети над стената…

Хора! Чуйте вика:

спасете душата,

      животните и децата!!!...

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??