ВОПЪЛ
Аз чопля с нокът
китайската стена –
като мина оттатък,
знам – ще се спася…
Ах, не ми стигат
дните на живота?
Ангелите не пристигат
да снемат хомота!...
Затуй нека стихът
прелети над стената…
Хора! Чуйте вика:
спасете душата,
животните и децата!!!...
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.
Хубаво!
Привет!