6 апр. 2022 г., 22:11

Време 

  Поэзия » Любовная
723 0 2

Нека да счупим 

този досаден часовник,

не ни е нужен,

не сме му нужни

да му махнем стрелките 

и да отброяваме 

само издишванията, 

да се отдадем на безвремието 

и да се вторачим в душите си,

те са цифрите,

достатъчно са две завинаги,

но без една сме нищо

тогава часовникът ще ни трябва 

да отброява очакванията,

да отброява, 

надеждите, 

разочарованията,

празните минути

кръглия час, 

да отброява нищото,

но сега сме двама,

ние сме времето,

време ни трябва.

© Teodora Andreev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??