Време е да се сбогувам,
да не плача повече да не тъжа.
Време е последно сбогом да ти кажа,
но едва го изричам с половин уста.
Време е сълзите да изтрия,
но спомени нахлуват от някога преди,
преди как бях щастлива,
мислех, че нищо няма да ни раздели.
Време е, колкото и да ми е трудно,
те оставям в спомена, но тайничко
нощем аз ще си те спомням и мислено
ще те прегръщам, за да не съм сама.
Време е, животът ни разделя,
остана някъде далеч в съня,
сбогом, в друг живот ще те намеря,
дано тогава пак ми подадеш ръка.
© Галина Ильова Все права защищены