Господи!
Времето има ли чувства?
Има ли Нещо в сърцето му,
някъде?...
Можеш ли нежност у него да вложиш
и за момент
да го върнеш обратно? -
Чак до предела
на детските истини -
да го посрещна с погача,
мед да му дам
и да видя душата му
от умиление да плаче...
© Руми Бакърджиева Все права защищены