25.01.2008 г., 17:02 ч.

Времето 

  Поезия
557 1 6

Господи!

Времето има ли чувства?

Има ли Нещо в сърцето му,

някъде?...

Можеш ли нежност у него да вложиш

и за момент

да го върнеш обратно? -

Чак до предела

на детските истини -

да го посрещна с погача,

мед да му дам

и да видя душата му

от умиление да плаче...

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??