21 янв. 2014 г., 22:29

Времето 

  Поэзия
386 0 1

Времето - безгласен знак, безшумен миг,

през пръсти изтеклата вода,

нехайно захвърлена любов

и книга недочетена...

Времето е лято недолюбено,

мечта и порив за снежен шал.

Така объркани от време, страст, дали любов -

живеем... А дали?

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??