Jan 21, 2014, 10:29 PM

Времето 

  Poetry
387 0 1

Времето - безгласен знак, безшумен миг,

през пръсти изтеклата вода,

нехайно захвърлена любов

и книга недочетена...

Времето е лято недолюбено,

мечта и порив за снежен шал.

Така объркани от време, страст, дали любов -

живеем... А дали?

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??