21.01.2014 г., 22:29 ч.

Времето 

  Поезия
351 0 1

Времето - безгласен знак, безшумен миг,

през пръсти изтеклата вода,

нехайно захвърлена любов

и книга недочетена...

Времето е лято недолюбено,

мечта и порив за снежен шал.

Така объркани от време, страст, дали любов -

живеем... А дали?

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??