1 июл. 2009 г., 21:29

Времево безумие 

  Поэзия
451 0 2

 

Времево  безумие

 

Безшумни  пътеки

в магистрали превърнати

покрити  с  копнежи

рани  оголени,

нерви  похабени

любови  забравени,

трепети  нощни

превзели  страхът  ни.

Разпилели  сме  лятото,

във  хиляди  локви

сред  хулни  потоци

емпатия  влачиме

и скришом  се  молиме

за  искрица  надежда.

Днес,  разпилено  изгубени

в  унес  се  скитаме,

за  посоката  вярна,

кого  да   попитаме!?

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??