6 дек. 2017 г., 15:35

Все още си мечтая 

  Поэзия » Любовная
704 0 8

Все още си мечтая за любов
и тайничко все още се надявам,
че някъде из прашния алков
в килията, която обитава

Съдбата ми, във ъгълчето свряно,
едно зрънцé любов стаено чака,
за да покълне в пустите поляни
на дните ми пред залеза. И мрака,

когато неизбежно предяви
правата си, да тръгна от света
спокоен, че под късните треви
изтлява мъж познавал любовта.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??