6.12.2017 г., 15:35 ч.

Все още си мечтая 

  Поезия » Любовна
702 0 8

Все още си мечтая за любов
и тайничко все още се надявам,
че някъде из прашния алков
в килията, която обитава

Съдбата ми, във ъгълчето свряно,
едно зрънцé любов стаено чака,
за да покълне в пустите поляни
на дните ми пред залеза. И мрака,

когато неизбежно предяви
правата си, да тръгна от света
спокоен, че под късните треви
изтлява мъж познавал любовта.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??