Dec 6, 2017, 3:35 PM

Все още си мечтая 

  Poetry » Love
699 0 8

Все още си мечтая за любов
и тайничко все още се надявам,
че някъде из прашния алков
в килията, която обитава

Съдбата ми, във ъгълчето свряно,
едно зрънцé любов стаено чака,
за да покълне в пустите поляни
на дните ми пред залеза. И мрака,

когато неизбежно предяви
правата си, да тръгна от света
спокоен, че под късните треви
изтлява мъж познавал любовта.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??