10 июн. 2022 г., 09:05

Всички думи 

  Поэзия » Любовная
214 1 3

    

 

           Всички думи

 

Ти не виждаш в сърцето ми слънце

и в очите ми светла сълза…

Ти не виждаш красивите чувства,

сякаш скрива ги бяла мъгла.

 

Разпиляната обич за тебе,

не докосва душата ти знам.

И словата изящни от мене

си остават те някъде там.

 

По-далечни, самотни и тъжни,

като острови в син океан,

всички думи и рими чудесни

те преследват в нощта, те са блян.

 

И във утрото още се чуват

като шепот и зов, и мечта!

И във музика те се преливат,

и живее във тях любовта.

 

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??