Както галопирах, налетях в канавка!
Тука разкопали! Мамка им еснафска!
Боже, кво е туй, бе? Гледам и се чудя!
Малее, сомнамбули? Няма да ги будя!
Някакво гъмжило, пълно с звездобройци,
зяпнали звездите, кат побити колци.
Свалям си колана, стълба ще дълбая,
тръгвам към звездите, няма да мечтая!
Бързо да изляза и да си отивам.
Помогни ми, Боже, тук да не заспивам!
© любимка Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите »
Благодаря виии!