27 янв. 2023 г., 12:05

Всичко 

  Поэзия » Любовная
488 1 4

Животът миг е, който си отива.

Благодаря ти, че остана с мен!

В усмивката сълзата ти попива...

Но в този миг от обич съм спасен!

 

Прекрасна! И до болка всеотдайна!

С немигнали и в нощите очи!

Останала най- свидната ни тайна!

Любов, в която всичкото си ти!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??