27.01.2023 г., 12:05 ч.

Всичко 

  Поезия » Любовна
564 1 4

Животът миг е, който си отива.

Благодаря ти, че остана с мен!

В усмивката сълзата ти попива...

Но в този миг от обич съм спасен!

 

Прекрасна! И до болка всеотдайна!

С немигнали и в нощите очи!

Останала най- свидната ни тайна!

Любов, в която всичкото си ти!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??