Jan 27, 2023, 12:05 PM

Всичко 

  Poetry » Love
487 1 4

Животът миг е, който си отива.

Благодаря ти, че остана с мен!

В усмивката сълзата ти попива...

Но в този миг от обич съм спасен!

 

Прекрасна! И до болка всеотдайна!

С немигнали и в нощите очи!

Останала най- свидната ни тайна!

Любов, в която всичкото си ти!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??