4 янв. 2007 г., 22:10

Всичко бих направила 

  Поэзия
586 0 5

Докоснах с устни,
всяка част от твойто тяло.
Толкова си вкусен,
а всичко около нас е в бяло.
Прокарах нежно ръка
по твоя гръб.
Не,не изпитвам вина,
не ме подлагай на съд.
Ти си толкова мъжествен,
а аз съм просто жена.
Всеки ми казва,че си свестен,
а аз нямах очи за тая истина.
Разкървавих до кръв
с милувки твоето лице.
Знаеш,че винаги си пръв
във моето сърце.
Радрах без капка срам
твоята душа.
Но ти достигна там,
където никой не успя.
Разголвам бяла гръд
пред твойте очи.
Избирам този път
за да забравиш другите жени.
Всичко бих направила
за да бъдеш с мен.
Дори и себе си бих забравила,
само за да те имам всеки ден.

                                                                          За най-истинския мъж!!!
                                       

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Опитвам себлагодаря!
  • Любовта е най-святото и прекрасно чувство на този свят,а както се разбира от стиха ти,ти си я съхранила и е наистина прекрасно!
    Поздрав за стиха!
    Само така!
  • Благодаря Христо,Надя!
  • Не забравяй себе си,никога!
    Любовта ти е чиста и нежна и ще го имаш всеки ден!
    Поздрав! Много красиво!
  • Хубав стих, Ванина!!! Поздрави!!!
Предложения
: ??:??