Раждаш се
радост за родителите
после... идват бедите
грижа за родителите
но поемаш живота си в свои ръце
падаш
за закаляване на духа
ставаш
за изграждане на духа
продължаваш
за доказване на духа
и на края... остава ти само духа...
после... от опечалените,
всичко е преходно. А връщане за корекции няма
© Румяна Друмева Все права защищены