Mar 1, 2018, 10:16 AM

Всичко е преходно 

  Poetry » Phylosophy
393 0 4

Раждаш се

радост за родителите

после... идват бедите

грижа  за родителите

но поемаш  живота си в свои  ръце

падаш

 за закаляване на духа

ставаш

 за изграждане на духа

продължаваш

 за доказване на духа

и на края... остава ти само духа...

после...              от опечалените,

всичко  е преходно. А връщане за корекции  няма

© Румяна Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??