23 июл. 2009 г., 15:00

Всичко е точно... 

  Поэзия » Другая
1731 0 20

Всичко е точно!

На съдбата напук -

ще се взема в ръцете си,

ще свия юмрук,

ще мина над

дребните

хорски

слова,

за да стана

пътека,

от посока

дошла!

Нека ме тъпчат

с лицемерен поклон.

Презирам велможите!

Ще съм брод

и заслон

за онези,

които повярват във мен -

аз ще бъда

спасение!

Някой ден...

някой ден...

 

 

© Стойна Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??