23.07.2009 г., 15:00 ч.

Всичко е точно... 

  Поезия » Друга
1730 0 20

Всичко е точно!

На съдбата напук -

ще се взема в ръцете си,

ще свия юмрук,

ще мина над

дребните

хорски

слова,

за да стана

пътека,

от посока

дошла!

Нека ме тъпчат

с лицемерен поклон.

Презирам велможите!

Ще съм брод

и заслон

за онези,

които повярват във мен -

аз ще бъда

спасение!

Някой ден...

някой ден...

 

 

© Стойна Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??