Jul 23, 2009, 3:00 PM

Всичко е точно... 

  Poetry » Other
1928 0 20

Всичко е точно!

На съдбата напук -

ще се взема в ръцете си,

ще свия юмрук,

ще мина над

дребните

хорски

слова,

за да стана

пътека,

от посока

дошла!

Нека ме тъпчат

с лицемерен поклон.

Презирам велможите!

Ще съм брод

и заслон

за онези,

които повярват във мен -

аз ще бъда

спасение!

Някой ден...

някой ден...

 

 

© Стойна Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??