Вървиш със тях и пееш песента им,
без първо нотите да си разучила -
Не ме попита имам ли „вината",
покълнала като каприз на случая.
Понеже смятах, че си по-различна
и бях прочела мъдростта в стиха ти,
обърнах се към теб с молба в очите
и вярвах да ме приютиш в кръвта си...
Животът ми... и без това е труден,
макар със скъп парфюм да е просмукан.
Надеждите ми са накуп отхвърлени
във ледения фокус на присъдите...
Не ти се сърдя - всичко отминава
със времето, отхапващо душите,
„подгряваме" се върху чужди клади
и с фасовете си гасим звездите...
© Дакота Все права защищены
макар със скъп парфюм да е просмукан.
Надеждите ми са накуп отхвърлени
във ледения фокус на присъдите...
Пожелавам, да те докосне някой с истинска, непресторена обич! Но затова човек не трябва да се крие в себе си, а непрестанно да я търси!