24 янв. 2017 г., 19:18

Всичко си ми ти 

  Поэзия » Любовная
497 0 1

Всичко си ми ти.

Ела, остани.

Съсипваш ме, до мен бъди.

Ела, не бягай ти.

Липсваш ми, чуваш ли?

Искам те, разбери!

Наранявай ме, боли,

но обичам те, разбери!

© Jasmina Ivanova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??